Znak sprawy: RI.271.158.2015 Bodzanów, dnia 02.12.2015 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE
udzielenie zamówienia w trybie art. 4 pkt. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
I. Zamawiający: Gmina Bodzanów z siedzibą w Urzędzie Gminy Bodzanów, ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów
zaprasza do złożenia oferty na: zadanie pn. Usługa cateringowa w ramach zadania pn. „Adaptacja pomieszczeń budynku w Stanowie dla potrzeb Dziennego Domu Pobytu „Senior-WIGOR”,
II. Opis przedmiotu zamówienia
W związku z realizacją zadania publicznego pn. Usługa cateringowa w ramach zadania pn. „Adaptacja pomieszczeń budynku w Stanowie dla potrzeb Dziennego Domu Pobytu „Senior-WIGOR”, Gmina Bodzanów organizuje dwa spotkania uczestników Dziennego Domu Pobytu „Senior – WIGOR” wraz z udziałem Rady Gminy, władz samorządowych.
O dokładnym terminie planowanych spotkań Wykonawca każdorazowo zostanie poinformowany przez Zamawiającego z co najmniej 5 dniowym wyprzedzeniem, jednak nie później do dnia 31.12.2015 r.
Proponowane menu na I spotkanie na ok. 70 osób - (przewidywany termin spotkania 14.12.2015r. Przygotowanie powyższego zamówienia do godz. 13.30)
Zamówienie obejmuje: dostarczenie cateringu w wyznaczonym terminie , wyeksponowanie na stołach, obsługa, przygotowanie do konsumpcji następujących artykułów spożywczych.
Lp. |
Opis artykułu |
Sztuk/ |
1. |
Pierogi z kapustą i grzybami – porcja (2 szt.) |
70 szt. |
2. |
Kapusta z grzybami i grochem – porcja (200 g) |
70 szt. |
3. |
Ryba po grecku – porcja (200 g) |
70 szt. |
4. |
Śledź w oleju z cebulką – porcja (220 g) |
70 szt. |
5. |
Sałatka warzywna (skład: marchew, pietruszka, seler, ziemniaki, jajko, jabłko, ogórek kiszony, groszek, kukurydza, cebulka, majonez, przyprawy) (220 g) |
70 szt. |
6. |
Sałatka pieczarkowa (220 g) |
70 szt. |
7. |
Ciasta: makowiec, sernik, piernik, drożdżowe (200g) – po 3 porcje na osobę |
210 szt. |
8. |
Roladki z kurczaka w sosie pieczarkowym – porcja (200g) |
70szt. |
9. |
Karkówka duszona w sosie śliwkowym –porcja (200g) |
70 szt. |
10 |
Dodatki do dań gorących- 2 rodzaje: makaron z sosem (200g), ryż (200g), |
140 szt. |
11 |
Pieczywo – chleb – porcja (90g) |
70 szt. |
12 |
Owoce – mandarynki |
4 kg |
13 |
Owoce – winogrono |
3 kg |
14 |
Owoce – banany |
3 kg |
15 |
Soki owocowe o poj. 1 litra, różne smaki |
20 szt. |
16 |
Czerwony barszczyk |
dla 70 osób |
Menu na II spotkanie (termin zostanie uzgodniony z Zamawiającym) na ok. 100 osób:
3 dania mięsne (np. drobiowe, wieprzowe) ciepłe z dodatkami (np. ryż, makaron, ziemniaki), sałatki w 4 asortymentach, ciasto w 4 asortymentach (4 porcje na osobę), przystawki w 3 asortymentach (np. śledzie, galantyna, paszteciki), owoce w 3 asortymentach (np. banany, winogrona, mandarynki), kawa herbata, soki, woda.
W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca zapewnia w niezbędnej ilości naczynia
do napojów i posiłków, sztućce , serwetki jednorazowe, itp.)
Kod CPV –55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków.
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty najkorzystniejszą będzie oferta z najniższą ceną.
III. Warunki udziału w zamówieniu:
O zadanie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności.
IV. Dokumenty, jakie Wykonawca powinien załączyć do oferty ( w zależności od potrzeb zamówienia):
1) wypełniony i podpisany przez Wykonawcę formularz cenowo-ofertowy – wg. załączonego wzoru – załącznik nr 1.
2) wypełniony i podpisany przez Wykonawcę formularz cenowy – wg. załączonego wzoru – załącznik nr 3.
3) wypełniony i podpisany przez Wykonawcę formularz cenowo-ofertowy – wg. załączonego wzoru – załącznik nr 4.
V. Informacje o sposobie porozumiewania się Zamawiającego z Wykonawcami oraz
przekazywania oświadczeń i dokumentów.
Wszelkie oświadczenia, wnioski, zawiadomienia oraz informacje Zamawiający i Wykonawcy mogą przekazywać pisemnie, za pomocą faksu lub drogą elektroniczną.
VI. Osoby po stronie Zamawiającego uprawnione do porozumiewania się z Wykonawcami
Osobą uprawnioną do kontaktowania się z Wykonawcami i udzielania wyjaśnień dotyczących postępowania w jest Pani Bogusława Bartczak, tel 24 260 70 06 w. 31 lub 797 961 992.
VII. Miejsce składania ofert
Ofertę cenowo - ofertową należy*:
- złożyć w siedzibie Zamawiającego, tj. Urząd Gminy Bodzanów, ul. Bankowa 7, 09-470 Bodzanów Sekretariat z dopiskiem: „catering Senior – WIGOR”
- przesłać faxem na nr ………………………
- przesłać drogą elektroniczną na adres e-maila: …………………………..
w terminie do dnia 07.12.2015 r. do godz. 12.00
VIII. Opis sposobu obliczania ceny
1.Wartość cenową należy podać w złotych polskich cyfrą – z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku oraz słownie.
2.Cena powinna zawierać wszelkie koszty związane z wykonaniem przedmiotu zamówienia.
3.Wszelkie rozliczenia pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcą odbywać się będą w złotych polskich.
Realizacja: IDcom.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2025 Urząd Miasta i Gminy Bodzanów